HeraclesRSS

ALLE HERACLES ALMELO BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

‘Peter Bosz verwacht hem niet meer terug’

Peter Bosz rekent niet langer op de Braziliaanse mandekker Andre Ramalho. De Eindhovenaren deden hem een contractvoorstel maar zijn er verder niet uitgekomen. PSV gaat daarom op zoek naar een nieuwe centrale verdediger.

“Op dit moment reken ik niet meer op Ramalho”, vertelt Bosz over de Braziliaanse verdediger. “De club heeft hem een voorstel gedaan en ze zijn er niet uitgekomen. Hij was er ook niet vandaag”, maakt de trainer van PSV in gesprek met ESPN bekend. “Namen noemen heeft geen zin. Het is duidelijk dat we een rechter centrale verdediger nodig hebben. We gaan zien wie er komen”, zegt Bosz over de zoektocht naar een nieuwe mandekker.

Op het moment heeft Bosz niets te klagen over de huidige selectie van de Eindhovenaren. “We zijn een paar jongens kwijtgeraakt. Dat waren jongens die aan het einde van hun contract waren. Alle andere jongens zijn er nog. Daar ben ik tevreden mee, want we hadden al een heel goed elftal”, aldus Bosz.

Het bericht ‘Peter Bosz verwacht hem niet meer terug’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *