HeraclesRSS

ALLE HERACLES ALMELO BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

‘Paris Saint-Germain wil opvallende Nederlander’

Paris Saint-Germain heeft concrete interesse in de Nederlandse flitser Crysensio Summerville. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Summerville maakte afgelopen seizoen veel indruk in het Championship. In 43 wedstrijden was hij goed voor negentien goals en negen assists, waarna hij werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Bondscoach Ronald Koeman besloot hem niet mee te nemen naar het EK. In de finale van de play-offs om promotie trok Leeds aan het kortste eind.

Omdat Summerville liever niet nog een jaar in het Championship speelt, ligt een transfer voor de hand. De absolute top lonkt voor de 22-jarige aanvaller, die ook kan rekenen op belangstelling van Liverpool en Chelsea. De twee grootmachten uit de Premier League informeerden al naar de situatie van Summerville.

Verder was Brighton & Hove Albion in de markt, maar The Seagulls vonden de gelimiteerde afkoopsom in het contract van Summerville te hoog en besloten Yankuba Minteh te strikken. Voor hoeveel geld Summerville opgepikt kan worden, is vooralsnog onduidelijk. Het lijkt te gaan om tientallen miljoenen.

Het bericht ‘Paris Saint-Germain wil opvallende Nederlander’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *