HeraclesRSS

ALLE HERACLES ALMELO BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

‘AZ meldt zich bij Rangers FC’

AZ wil zaken doen met het Schotse Rangers FC. Ze hebben namelijk hun vizier gericht op Sam Lammers. Hij moet in Alkmaar de vervanger worden van Vangelis Pavlidis die naar Benfica vertrekt. Ze zouden een bod hebben gedaan van drie miljoen euro.

De Schotse topclub heeft Lammers pas één jaar onder contract, nadat hij werd overgenomen van Atalanta Bergamo. Bij Rangers wilde het echter niet bepaald vlotten voor de door PSV opgeleide aanvaller. In 31 duels kwam hij slechts tot twee treffers. Halverwege de jaargang zag FC Utrecht kans om hem te huren en dat verliep heel wat voorspoediger. In twintig wedstrijd vond hij elf keer het doel.

De Domstedelingen zouden dolgraag langer door willen met Lammers, maar vorige week werd al duidelijk dat die kansen gering leken. The Scottish Sun weet dat Utrecht afgehaakt is in de strijd. AZ gaat volgens de berichtgeving komende week een bod van zo’n 2,5 miljoen pond (omgerekend bijna 3 miljoen euro) bij Rangers neerleggen. Daarmee zouden de Alkmaarders aan de vraagprijs van The Gers voldoen.

Mocht de transfer worden afgerond heeft Lammers grote schoenen te vullen in het AFAS Stadion. Hij moet namelijk Vangelis Pavlidis doen vergeten, de topschutter verdiende een move naar Benfica. AZ nam ook al afscheid van ervarwn spelers als Dani de Wit en Mathew Ryan. De leiding houdt er ook rekening mee dat Yukinari Sugawara deze zomer vertrekt. Als vervanger van de Japanner werd zijn landgenoot Seiya Maikuma reeds losgeweekt bij Cerezo Osaka.

Het bericht ‘AZ meldt zich bij Rangers FC’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *