HeraclesRSS

ALLE HERACLES ALMELO BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

‘Ajax wil ervaren Italiaans international’

Ajax heeft haar pijlen gericht op de 29-jarige mandekker Daniele Rugani. Dat meldt de Italiaanse transferexpert Alfredo Pedullà. Hij staat deze zomer voor een vertrek bij Juventus.

Hij speelt al bijna zijn gehele loopbaan voor Juventus, waar hij ook een deel van zijn opleiding genoot. De 1.90 lange mandekker brak in 2015 door in Turijn, na twee seizoenen op huurbasis bij Empoli. Hoewel hij nooit uitgroeide tot basisspeler, bleef hij La Vecchia Signora tot dusver altijd trouw. Bovendien werd er zo nu en dan een beroep op hem gedaan. Het afgelopen seizoen kwam hij tot zeventien optredens in de Serie A, waarin hij twee keer wist te scoren.

Deze zomer lijkt het toch van een breuk te komen tussen Juventus en Rugani, die nog een contract heeft tot medio 2026. Zijn koffer staat al klaar, weet Pedullà. Het is alleen nog de vraag waar de zevenvoudig Italiaans international zijn loopbaan voortzet. Ajax toont voorzichtig interesse, mede doordat Farioli van hem gecharmeerd is, en ook Genoa zit op het vinkentouw. Al Shabab lijkt op dit moment de beste papieren te hebben. De Saudische club informeerde reeds naar een mogelijke transfer.

Het bericht ‘Ajax wil ervaren Italiaans international’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *