HeraclesRSS

ALLE HERACLES ALMELO BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

Wijziging tijden huldiging Europees voetbal Heracles Almelo

Vandaag wordt Heracles Almelo gehuldigd voor de historische gebeurtenis: het behalen van de derde voorronde voor de Europa League. Gisteren was het al een feest in het stadion, vanavond doen we het groots over in het centrum! Zorg dat je erbij bent om deze geweldige gebeurtenis mee te maken! Huldiging De platte kar vertrekt om 18.00 uur vanaf het stadion. Tegen 19.30 uur komt de kar…

Lees verder op Heracles.nl: Wijziging tijden huldiging Europees voetbal Heracles Almelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wijziging tijden huldiging Europees voetbal Heracles Almelo

Vandaag wordt Heracles Almelo gehuldigd voor de historische gebeurtenis: het behalen van de derde voorronde voor de Europa League. Gisteren was het al een feest in het stadion, vanavond doen we het groots over in het centrum! Zorg dat je erbij bent om deze geweldige gebeurtenis mee te maken! Huldiging De platte kar vertrekt om 18.00 uur vanaf het stadion. Tegen 19.30 uur komt de kar…

Lees verder op Heracles.nl: Wijziging tijden huldiging Europees voetbal Heracles Almelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *