HeraclesRSS

ALLE HERACLES ALMELO BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

Eredivisie 2015/2016: het elftal van het jaar

Nu ook de play-offs om Europees voetbal en degradatie/promotie ten einde zijn gekomen, is het tijd om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Met FCUpdate.nl hebben we weer een elftal geformeerd, met daarin de spelers die in onze ogen het best gepresteerd hebben in het tweede kampioensjaar van PSV…

Lees verder op FC Update: Eredivisie 2015/2016: het elftal van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eredivisie 2015/2016: het elftal van het jaar

Nu ook de play-offs om Europees voetbal en degradatie/promotie ten einde zijn gekomen, is het tijd om terug te blikken op het afgelopen seizoen. Met FCUpdate.nl hebben we weer een elftal geformeerd, met daarin de spelers die in onze ogen het best gepresteerd hebben in het tweede kampioensjaar van PSV…

Lees verder op FC Update: Eredivisie 2015/2016: het elftal van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *