HeraclesRSS

ALLE HERACLES ALMELO BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

Dezelfde basiself tegen FC Utrecht!

Heracles treedt morgen in dezelfde opstelling aan als het deed in de wedstrijd tegen FC Groningen. Dit betekent dat Fledderus opnieuw op de bank zal beginnen en zijn positie opnieuw zal worden ingenomen door Robin Gosens, die het zeer verdienstelijk deed tegen…

Lees verder op HAFC.nl: Dezelfde basiself tegen FC Utrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dezelfde basiself tegen FC Utrecht!

Heracles treedt morgen in dezelfde opstelling aan als het deed in de wedstrijd tegen FC Groningen. Dit betekent dat Fledderus opnieuw op de bank zal beginnen en zijn positie opnieuw zal worden ingenomen door Robin Gosens, die het zeer verdienstelijk deed tegen…

Lees verder op HAFC.nl: Dezelfde basiself tegen FC Utrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dezelfde basiself tegen FC Utrecht!

Heracles treedt morgen in dezelfde opstelling aan als het deed in de wedstrijd tegen FC Groningen. Dit betekent dat Fledderus opnieuw op de bank zal beginnen en zijn positie opnieuw zal worden ingenomen door Robin Gosens, die het zeer verdienstelijk deed tegen…

Lees verder op HAFC.nl: Dezelfde basiself tegen FC Utrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *