HeraclesRSS

ALLE HERACLES ALMELO BERICHTEN VOOR JOU VERZAMELD!

Seizoenkaarthouders krijgen tot 18.00 uur voor terugkopen plaatsen

De belangstelling voor de finaleronde van de play-offs is enorm. Heracles Almelo wil iedere seizoenkaarthouder de mogelijkheid bieden zijn of haar eigen plek terug te kopen voor het thuisduel tegen FC Utrecht (donderdag, 20.45 uur). Daarom is besloten de termijn hiervoor te verlengen. Seizoenkaarthouders hebben nog tot 18.00 uur vandaag om kaarten te kopen voor hun eigen plek. Contact…

Lees verder op Heracles.nl: Seizoenkaarthouders krijgen tot 18.00 uur voor terugkopen plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seizoenkaarthouders krijgen tot 18.00 uur voor terugkopen plaatsen

De belangstelling voor de finaleronde van de play-offs is enorm. Heracles Almelo wil iedere seizoenkaarthouder de mogelijkheid bieden zijn of haar eigen plek terug te kopen voor het thuisduel tegen FC Utrecht (donderdag, 20.45 uur). Daarom is besloten de termijn hiervoor te verlengen. Seizoenkaarthouders hebben nog tot 18.00 uur vandaag om kaarten te kopen voor hun eigen plek. Contact…

Lees verder op Heracles.nl: Seizoenkaarthouders krijgen tot 18.00 uur voor terugkopen plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *