De historie van AZ – Heracles Almelo

Heracles Almelo speelt zondagmiddag een uitwedstrijd tegen AZ. Het duel begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De formatie van Peter Bosz keert terug naar de plek waar op 22 maart historie werd geschreven. Heracles Almelo plaatste zich toen voor de bekerfinale door AZ na een thriller van 120 minuten met 2-4 te kloppen. Everton Ramos da Silva opende in de zevende minuut de score maar AZ boog deze achterstand al vrij snel om in een voorsprong dankzij Adam Maher en ...

facebook OPGELET ECHT WAAR!! 305 EURO OM TE VOETBALWEDDEN! (GEEN STORTING NODIG!)


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
WIN EEN HERACLES-SHIRT!

Like ONS nu ook op facebook FACEBOOK en maak kans op een orgineel THUISSHIRT!! Ook kun je ons volgen via onze facebook TWITTERPAGINA en maak je kans op een UITSHIRT!!

SERIEUS! KLIKKEN = INNEN!

LIKE EN WIN EEN HERACLES-SHIRT