Heracles On Tour: Gevarieerde clinic bij Sportlust Vroomshoop

Gistermiddag was het veld van Sportlust Vroomshoop goed gevuld met kinderen van voetbalclubs uit de Gemeente Twenterand. Heracles Almelo is On Tour en na het forum in Vriezenveen van afgelopen maandag stond er nu een gevarieerde clinic in Vroomshoop op het programma. De enthousiaste E-junioren konden onder meer slalommen, proberen verdediger Mike te Wierik te omspelen, advies vragen aan Samuel Armenteros en de partij zeven tegen zeven werd op bezielende wijze begeleid door assistent-trainer John ...

facebook OPGELET ECHT WAAR!! 305 EURO OM TE VOETBALWEDDEN! (GEEN STORTING NODIG!)


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
WIN EEN HERACLES-SHIRT!

Like ONS nu ook op facebook FACEBOOK en maak kans op een orgineel THUISSHIRT!! Ook kun je ons volgen via onze facebook TWITTERPAGINA en maak je kans op een UITSHIRT!!

SERIEUS! KLIKKEN = INNEN!

LIKE EN WIN EEN HERACLES-SHIRT